Translation into French and republication of “EAACI guidelines on the diagnosis of IgE-mediated food allergy”

A. F. Santos*, C. Riggioni, I. Agache, C. A. Akdis, M. Akdis, A. Alvarez-Perea, M. Alvaro-Lozano, B. Ballmer-Weber, S. Barni, K. Beyer, C. Bindslev-Jensen, H. A. Brough, B. Buyuktiryaki, D. Chu, S. Del Giacco, A. Dunn-Galvin, B. Eberlein, M. Ebisawa, P. Eigenmann, T. EiweggerM. Feeney, M. Fernandez-Rivas, H. R. Fisher, D. M. Fleischer, M. Giovannini, C. Gray, K. Hoffmann-Sommergruber, S. Halken, J. O'B Hourihane, C. J. Jones, M. Jutel, E. Knol, G. N. Konstantinou, G. Lack, S. Lau, A. Marques Mejias, M. J. Marchisotto, R. Meyer, C. G. Mortz, B. Moya, A. Muraro, C. Nilsson, L. Camargo Lopes de Oliveira, L. O'Mahony, N. G. Papadopoulos, K. Perrett, R. L. Peters, M. Podesta, L. K. Poulsen, G. Roberts, H. A. Sampson, J. Schwarze, P. Smith, E. Huiwen Tham, E. Untersmayr, R. Van Ree, C. Venter, B. P. Vickery, B. Vlieg-Boerstra, T. Werfel, M. Worm, G. Du Toit, I. Skypala

*Korrespondierende:r Autor:in für diese Arbeit

Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift (peer-reviewed)Artikel in Fachzeitschrift

Fingerprint

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „Translation into French and republication of “EAACI guidelines on the diagnosis of IgE-mediated food allergy”“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.

Medicine and Dentistry

Immunology and Microbiology